Khamis, 10 Oktober 2019

More and More Cakes

Kalau dulu masa birthday mesti excited. Dapat hadiah... dapat kek etc. Sekarang ni umur dah tua... birthday pun malas nak peduli. Dengan kerja lagi. Birthday pun jatuh pada bulan September, bulan paling sibuk sebab masa tu la students mendaftar, check-in kolej kediaman etc.

Apa-apapun, everytime tiba ulang tahun kelahiran saya... rasa sangat istimewa. Even dalam FB pun tak ada mentioned when is my birthday, tapi family dan rakan-rakan still wish happy birthday to me ^^♡.  Nak ucapkan terima kasih dan I love my family and friends soooo much. ♡♡♡

This year memang dapat banyak surprise cake.


Mula-mula dapat surprise from my BFF, Kak DK and Dewi. Yang ni memang tak dijangka. Suddenly ada keluar lagu birthday dan muncul la kek yang comel ni. Segan weh... dah tua macam ni pun kena sambut birthday lagi. Hahaha.

By the way, thank you so much. Kek Secret Recipe confirm sedap.

Me with my besties.

-
-
-
-
-

Dah sampai office, buat kerja seperti biasa. Ni pun sama gak. Memang tak dijangka. Tiba-tiba lampu office sebelah depan padam. Tapi tak peduli sangat la. Rupanya nak bagi surprise. Hahaha. This one from my officemates yang cool. Thank youuu so much. ♡♡


Me with my office-mates. Birthday adalah Hari Kek Sedunia.

This one saja nak share (selingan). Patung miaw yang comel ni kami dapat dari permainan telur. Sayangnya tak ada warna macam kucing saya Moon Moon dan Si Cici. But still kawaii.

-
-
-
-
-
-

Okay. Yang ni actually birthday surprise dari COACH. Sebenarnya saya kena call sebab mereka cakap nak bagi voucher sempena birthday. So set appoinment datang pada hari Sabtu. Tapi tak sangka pula dapat kek sekali. Tengah try kasut... suddenly ada lagu happy birthday. Memang meriah sebab semua staf COACH berkumpul amd celebrate my birthday together.

Dapat surprise cake. Yeay!

♡♡♡

Thank you COACH IMAGO. Me with my friends ♡

Dapat cake. ♡

And gifts from COACH. 

After COACH, makan kat Madam Kwan. And thanks kepada yang belanja makan sempena birthday ♡

That day memang had lots of fun. Main game, pergi kawaii photoshoot etc etc etc.  

-
-
-
-
-

Cerita birthday bersambung lagi di minggu hadapannya. This time my BFFs belanja makan. Sangat sedap dan terima kasih ♡ Siapa tak happy kalau kena belanja. Hehe.


Besides that, saya juga terima banyak hadiah. Especially from my husband of course (and birthday celebration sekali), my mentor Prof Shahril, Nazry, Illani, Dewi, Erneh, Isma, Kak DK and Fieza. Juga dapat banyak wishes dari rakan-rakan yang jauh dan dekat. My mum, my officemates, Dr. Rujhan, my astronomy friend etc. Thank you so much for the wishes ♡

Love you all !

1 ulasan:

Terima kasih!