Khamis, 26 Julai 2018

Review : Tumi Case for Samsung Note 8

Yeap. Saya pengguna setia Samsung Note. 

Selain daripada beg, produk Tumi juga ada menjual aksesori seperti powerbank, earphones, smartphone case dan lain-lain. Tapi tak semua kedai Tumi ada menjual aksesori seperti ini. Boleh cek kat dalam website juga kot ada jual di sana. 

Terbaru, Tumi juga mengeluarkan smartphone case untuk Samsung Note 8. Selalunya untuk iphone sahaja tapi kali ni exclusive for Samsung pula. Actually saya tak beli di kedai Tumi tapi order online. Tepat pada masanya case telefon saya dah buruk dan kotor, jadi kiranya nak tukar. Buka website Samsung, tetiba pula ternampak ada jual smartphone case Tumi. Lepas tu boleh dapatkan lokasi di mana nak beli benda ni (authorized dealer). 

Actually ada dua color iaitu merah dan hitam. By the way, color hitam not available masa tu... jadi beli warna merah la jawabnya. Price around RM200 tapi saya dapat harga RM150 sahaja. So far memang bagus. Fit to my smartphone dan lebih nipis berbanding dengan case yang saya gunakan sebelum tu (Samsung Alcantra case).

Coated canvas co-mold case Tumi for Samsung Note 8

Kotak tempat simpan case. Interior baldu. 

Taadaaa. Akhirnya telefon saya ada case baharu. 

Bagi saya, product Tumi memang bagus terutama dari segi kualiti dan compartment untuk beg. 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!