Isnin, 16 Julai 2018

Finest Kimchi Only at Seoul Garden

Dulu saya kurang minat makan masakan Korea kerana saya tak makan telur (sebab pantang muka berjerawat) dan kimchi sebab tak sedap. After changing my diet and muka pun dah bebas jerawat.. saya cuba untuk makan telur termasuk telur separuh masak and the taste is not that bad actually. Kimchi pun saya dah makan tapi only trusted kimchi iaitu di Seoul Garden. This restaurant is heavenly Korean dishes ♡ dan semua makanan di sini sedap.

My favorite adalah bibimbap dan namul. Tiap kali order mesti akan order yang ni. Rasa kimchi and the rest of namul yang sungguh fresh dan rangup. Hari-hari pun boleh makan makanan yang sama. 😍
Kalau nak rasa the best kimchi boleh try di Seoul Garden. Yalah kadang-kadang kimchi ni ada yang rasa kuat sangat. Pernah sekali tu beli kimchi dalam paket tapi rasa kureng. Tak lawan kimchi di Seoul Garden. Sup kimchi di sini pun sedap gak.

P/S - 0% GST adalah perkara terbaik dan bila tengok bil tu murah skit banding sebelum ni. Terima kasih kerajaan!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!