Jumaat, 25 Mei 2018

All About Thesis

Gara-gara thesis... memang tak tidur la jawabnya. Oleh kerana keadaan kurang mengizinkan, terpaksa amik cuti hari ni. Nak siapkan thesis punya pasal. Dan juga nak baca balik case study yang perlu present esok. Hectic.

Syukurlah time bulan puasa ni... boleh buat assignment lepas tu terus sambung sahur terus. Mood kesegaran tu masih ada. Yalah. Kalau dah tidur, nak bangun sahur tu liat betul. Jam dah snooze banyak kali pun, asyik-asyik kejap lagi la bangun. Tapi saya jarang kot macam tu.

Actually la kan, dalam otak saya sekarang ni fikir nak travel saja. Nak tambah satu destinasi lagi tapi nak cari kawan yang free dulu untuk pergi. Nak backpackers dua orang sahaja. Or maybe tiga orang pun okay. Sebenarnya travel sorang pun best juga. Senang nak jalan-jalan. Tapi kalau ada apa-apa masalah, kena pandai-pandai sendiri la untuk settle. Kenapa saya fikir pasal travel sebab kelmarin ada berbincang tentang itinerary. ♡

Okay. Nanti sambung lagi

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!