Rabu, 4 April 2018

Mata Tak Nak Tidur

Ni la masalah kalau susah nak tidur malam. Sekarang dah jam 0330AM... Sure nanti pagi akan mengantuk. Unfortunately... dah janji ngan kawan-kawan untuk buat thesis sama-sama lepas kerja nanti. Sure akan stay sampai malam. Hopefully tak ngantuk la. Hehe... (walaupun tak yakin).

Tahun ni kena stop dulu travel ke luar negara. Kalau tak... macam mana nak siap thesis. Tahun depan sambung travel lagi. Dah pilih dua negara. Maybe akan add more another one. Tapi tak tau nak ke mana. Terrfikir nak pergi ke tempat yang jauh sikit... of course... backpackers punya style. Dapat jimat banyak $$$.

Okay. Kejap lagi try untuk lelapkan mata. Bila dah tak dapat tidur... pergi buka Zalora pula. Best juga shopping online ni. Walaupun saya jarang shopping, tapi kadang-kadang nak juga membeli. Boleh kurangkan stress.

Tahun ni kebanyakan wishlist dah tercapai. Tapi ada satu lagi yang masih pending. Tengok la jadi atau tak nak benda tu. Sebenarnya ia adalah bagpack. Sebelum ni dah beli (jenama lain), but memandangkan ada insiden yang digemari... saya pun rasa perlu beli satu lagi la. Tengok la macam mana.

2 ulasan:

  1. Balasan
    1. Alhamdulillah. Zikir itu perlu. Tetapi saya juga mengalami insomnia.

      Padam

Terima kasih!