Sabtu, 31 Mac 2018

Cara Melanggan Astro Best / First - Updated 2018

Cara-caranya:
1. Masuk ke channel 480 (Astro First) atau 481 (Astro Best)

2. Pilih wayang yang nak ditonton. Kemudian tekan button biru untuk beli.


3. Taip perkataan seperti arahan yang tertera di skrin anda dan hantar ke 32999. Lepas tu akan terima SMS dari Astro bagitau wayang tu kat channel mana satu. 

6 ulasan:

  1. TQ, sgt2 membantu.. Lama dh cari cara baru ni..

    BalasPadam
  2. Bil RM10.60 akan masuk ke bil astro Kita kn? dan berapa lama boleh tonton Filem (ulang) lps kita langgan?

    BalasPadam
  3. Ya betul. Akan masuk ke dalam bil Astro. Filem akan di ulang2 selama 48 jam.

    BalasPadam
  4. Saya dh try 480 x de apa2 pun yg kuar..kosong je... knp bole jd mcm tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ha'ah. Tengok line jugak. Kadang2 dapat... kadang2 x. kena try balik2.

      Padam

Terima kasih!