Jumaat, 16 Februari 2018

Cuti Semester Dah Nak Habis...

Rasanya macam kejap saja bercuti. Hujung bulan ni dah nak start balik class. Punyalah tak best -_- .... Akan merindui "lepas kerja terus balik rumah". Tidakkk....!

By the way, saya tak nak melayan perasaan mula semester baharu yang akan terjadi tak lama lagi. Walaupun dah final year (oh yeah!), tapi kelas tetap kelas. -_-

Apa-apapun, excited sebab esok nak pergi travel. Kali ni pergi berempat. Pergi ngan Geng Kepsi (ada cerita di sebalik KFC). Best berjalan kalau satu kepala ni. Semua persiapan dah buat. Passport... check! Tukar duit... check! Itinerary.... check! Hotel pun dah book. Cuma terlupa pula print confirmation letter. Yaikss! Some hotel minta hardcopy, tu yang malas tu. Oleh kerana tak dapat nak print... saya tunjuk booking dalam smartphone saja la.

Okay. Nak tidur dulu. Zzzz....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!