Isnin, 18 Disember 2017

Still Can Handle 'em

Walaupun dah ngantuk... tetap nak menaip sikit. ..

Next paper pada 20 dan 22 Disember. Baru lepas study + buat nota ringkas. Kali ni memang pening skit la sebab paper Psikologi. Lepas tu lagi sadis kena paper Law. >_< Apa boleh buat. Terpaksa terima kenyataan. 

Apa-apa pun... sempena hari Krismas nanti... IMAGO ada ada decoration yang cantik sangat. Budak-budak siap boleh naik boat lagi keliling pokok-pokok X-Mas tu. Sebenarnya saya suka tengok lampu yang meriah tu.

Walaupun IMAGO ramai orang... saya still mengambil peluang tengok apa benda yang best + diskaun. Actually sambil survey harga beg. Ingat nak beli beg baharu untuk bawa pergi kerja + travelling. Kalau ikut... nak beli mini backpack untuk pakai kerja dan kalau jalan-jalan pun boleh pakai juga. Memandangkan saya bukan peminat handbag... jadi automatically handbag tak ada dalam list la. Hehehe... Eventough my mother in law selalu belikan handbags... but... apa nak buat -_-... Jarang pakai lorr... My sis pun sama. Suka bagi handbag... -_- Kesudahannya semua handbags tersebut mengalami nasib yang sama (simpan dalam satu tempat) 

Decoration di IMAGO.

Okay... nak zzz.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!