Jumaat, 1 Disember 2017

Belakang Tabir di Konvo UMS kali Ke 19

Walaupun dah lewat bebenar... tapi tetap nak upload juga gambar-gambar belakang tabir masa Konvokesyen UMS kali ke 19 yang diadakan pada 18-20 November 2017. By the way, tahun ni ada 5,313 ribu graduan UMS okay.

Sebelum tu, nak bagitau apa peranan saya setiap kali bertugas sebelum ini.

2012 - JK Protokol
2013 - JK Protokol dan Tugas Khas
2014 - JK protokol dan Tugas Khas
2015 - JK Protokol dan Tugas Khas
2016 - Tugas Khas
2017 - JK Busana Akademik

Dari tahun 2012-2016 tu masa saya di Canselori. Tahun ni dah berada di Jabatan Pendaftar, dan tugasan pun dah lain. Lebih menarik dan tak perlu nak berdiri banyak sangat.

Me, Nat and Prof Shahril, TNCPI.

Me with Prof Dato' Rujhan. One of the LPU members. 

Us with Datin Laila, LPU member.

Me with BFF, Hammie

Bergambar dengan Datuk Pengiran, LPU member and other ex-officio



JK Busana yang meriah



Yang ni gambar hari kedua konvo. JK Protokol pakai hijau, kami pink.


Hari ketiga konvo. Bergambar dengan Pak Hanif dan isteri. 

Special gambar yang ni. Dari atas pentas. 



Jom tengok video belakang tabir kami. Hehe