Sabtu, 9 September 2017

Dealing With Xxxps 🦀

Baru-baru ni pack sangat jadual. Tekanan weh. Nak buat preparation untuk next big meeting lagi. Malas nak cakap dengan detail tapi saya tengah menghadapi environment yang kurang mesra. Seriously... am I dealing with stupid(s)? Apple polishers, kipas angin, otak lutut, tukang taichi kerja semua tampil dengan jayanya nowadays. My works tak la perfect sangat, but honestly those people do nothing. Gaji jalan.... malah lebih besar pun ada. Suruh makan dia makan... suruh buat kerja dia tak mahu. For the sake of nation, my teams hanya mampu buat yang terbaik. Lain-lain... we hope all those 呂 sila hilang dari pandangan. They don't deserve anything!!

Okay. New semester dah bermula. Terkejar-kejar kelas malam. Subjects pun tough. Sangat penat okay. Fizikal dan mental. Balik rumah after 10PM terus collapse. Exausted punya pasal. Masa tidur pun kacau. Kejap ngantuk... tidur dulu. Tengah malam baru nak mandi. Lepas mandi... segar balik. Then mata tak nak lelap. Akhirnya buat blog. Dalam kepala banyak benda rasa nak buat. Nak release tension pergi jalan-jalan ke Gaya Street... pergi tengok wayang etc. But ingat balik kerja-kerja office yang kurang menarik dan suasana yang tidak memuaskan langsung, terus hilang selera nak berjalan ke mana-mana. Nasib baik Sabtu ni tak ada kelas. Dah ganti semalam. Kalau tak... hadoiii tak bestnya.

Nasib baik jugalah another annoying person yang dulu-dulu selalu stalk sia urang tu.... (alaaa... yang selalu maki-maki sebab jealous punya pasal tu) sekarang ni macam tiada lagi cerita. Lenyap dari pandangan. Baguslah. Bikin semak ja. Kalau hot, boleh consider lagi. Ini... suda la tidak hot... bikin geli lagi ada la. Puiihh!!! P/S - Mohon terasa.

Anyway, saya masih tak story story lagi cerita dramatik yang saya lalui. Nak cerita... but don't know how to start. Yang cerita tahun lepas pun ada juga yang best dan sedikit paranormal... but sama juga. Tak tau macam mana nak start. Another side of the story sangat peribadi buat saya. Perhaps the best way adalah bagi hint sajalah. Tak perlu share yanh details sangat. Macam 呂 stories di atas tu ☝. Just to express the feeling. Its ok to be bad sometimes. 

Kenapalah mata ni tak nak tidur lagi...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!