Khamis, 15 Jun 2017

Happy Anniversary & Happy Birthday ♡

13 Jun 2017. Happy Anniversary to us & Happy Birthday to Hafiz! 

Cepat sangat masa berlalu. Rupanya dah tiga tahun kami berkahwin. Syukur alhamdulillah ♡ Semoga berkekalan hingga ke syurga.

Setiap tahun tak akan miss untuk bagi hadiah. Oleh kerana birthday + anniversary sekali... tentulah hadiah pun kena double treat juga. 

Why Burberry? Because I love it. 

Untuk memeriahkan suasana, I bought this cute cheese cake dari Yoyo Cafe. Tak manis, sedap and the texture is not that rich. Thanks Yoyo! Love it.

So I received this roses sebagai balasan. Dear roses, why you so beautiful? 

Actually masa malam 12hb tu... saya ada exam. Lepas dari exam (jam 10 lebih habis exam), singgah kejap beli minuman. Hajat nak celebrate la kononnya. Yalah. Sebab next paper adalah pada 14hb. 13hb siang (hari kejadian) tu pula... Hafiz ada tugasan di luar. Tak boleh sangat nak berpesta. So after 12 tengah malam... kiranya dah masuk 13hb Jun la kan. Haha. Celebrate minum aiskrim soda sajalah. Okay la tu. 


End

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!