Sabtu, 17 Jun 2017

Buka Puasa With Classmates

Hari ni berbuka puasa di Mashawi. Memang best nasi arab di sini ni. Kepada yang tak try lagi... bolehlah try. Terbaik.

Seronok berbuka ramai-ramai ngan kengkawan ni, lebih-lebih lagi classmates sendiri. Sebenarnya selain berbuka, kiranya ni majlis farewell jugalah. Sebab ada classmates yang amik fulltime, so memang tak akan jumpa lagi lepas ni kecuali masa konvo. Maklumlah... exam dah habis. Hehe...

Chicken Mashawi with chicken kebab set. Memang terbaik makanan di sini.

Selamat berbuka puasa!

Tak kira bangsa apa pun... Cina, Kadazan, Brunei, Melayu... semua duduk satu meja makan bersama-sama. Kita 1Malaysia.

Group MHCM 2016 - 2017

Next time kena datang ke Mashawi untuk rasa nasi arab kat sini. Best

Kek keladi yang sedap + tak manis sangat

Rakan-rakan! Semoga berjumpa lagi dan selamat maju jaya!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!