Sabtu, 13 Mei 2017

By the Way... Thanks!

Lama tak cerita santai dalam blog. 

Ohhh study! One year left. Don't know if I can make it or not. Apa-apapun, yakin sahajalah. Walaupun selalunya saya kurang fokus di dalam kelas. Errkkhh!! Dah nak exam okay! Awal bulan Jun and no study week??? What the fish! 😣 🐟 Yang tak best nya... sebelum anniversary kahwin ada satu paper... and the day after anniversary pun ada satu lagi paper. Arggghh!!

By the way.... by the way... (lupakan dulu hal exam).

Thank you sooo much to my SIL kerana telah membelikan saya begitu banyak ole-ole from Hong Kong ♡♡ Love em much. Escpecially XL mug Star Wars tu. Yippii! Now fridge di rumah telah berjaya menambah satu lagi koleksi fridge magnet Disneyland HK. 

And this one.... don't know what to say but thanks so much kerana telah menghadiahkan saya this tabs (with red cover). I really need this terutama time mesyuarat, time kerja dan of course time boring. ♡♡♡ Akhirnya. . I can draft my blog dengan bantuan skrin yang lebih baik.

Received a package from ZARA and as we all can see "our boxes are made of boxes with a past". I love their recycle campaign. Thanks ZARA!

This one special sikit. Amenity kit from TUMI is available pada penerbangan first atau business class MAS ke luar negara. So dalamnya akan ada kit keperluan peribadi khas untuk travelling. Oleh kerana pouch ni sangat exclusive, so I decide to put my makeup inside. Very slim design, yet so ringan. 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!