Sabtu, 7 Januari 2017

The End of Semester

Yeaaaaahh!!!! Finally hari berbahagia telah datang. Dan officially tamat semester ini dengan jayanya. No more papers dan saya boleh fokus dengan tugasan, main the Sims 4 (yang dah lama menunggu), back to gym routine etc. 

Last paper adalah subject IT. Masa ulangkaji tu bukan main lagi stay up sampai Subuh jam. Yalah... gap dengan paper sebelum tu tak banyak (2 hari sahaja). Siang kena kerja, tak sempat nak study. Malam barulah berpeluang ulangkaji, stay up pula lagi. Ngantuk betul sekarang ni tapi mata tak boleh nak lelap. Dah satu minggu lebih asyik tido lambat, apa boleh buat la....

Actually kelmarin masa stay up tu, dalam jam 3AM macam tu stop dulu kejap belajar sebab pergi hantar Hafiz ke airport. Hafiz nak pergi KL ada kerja. So naik flight awal pagi. Sekarang ni dah switch dah. Hafiz yang selalu outstation. Saya dah tak kerap sangat. Okay juga sebab dapat concentrate benda lain.

So ini adalah Data Flow Diagram versi saya. HaHaHa

Keadaan jam 340AM di Kota Kinabalu. Tiada traffic jam. Jalan raya pun lengang. Keadaan sejuk di luar. 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!