Sabtu, 21 Januari 2017

BBQ di Jeti Lagi

Yeaaaaa.... sekali lagi kami buat BBQ dan lokasi seperti biasa di Jeti. Tempat paling strategik untuk lepak, makan, memancing dan menenangkan fikiran.

Mula-mula tu hujan lebat... mesti tak ada harapan nak buat BBQ di jeti ni. Tapi lepas tu dah tak hujan dah ^^ Weeehoooo. Dapat teruskan acara. Ada extra lagi sesi cabutan bertuah. HeHeHe. Hadiah tak ada lagi grand sangat. Cukup sekadar hiburan di petang hari.

Persediaan bahan mentah untuk buat bumbu perapan daging kambing, sayap ayam panggang dan sosej.

Tengok betapa cantiknya pemandangan laut dari UMS

Proses memanggang bermula. 

Ni chef cook nya

Tengok api bukan main kuat. Hahahaha! Cepat masak ayam.

Waktu petang yang indah

Sesi memasak diteruskan sampai malam. Ramai yang berkunjung datang dan pergi. 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!