Sabtu, 31 Disember 2016

Why Oh Why...

Okay. Ada dua papers lagi kena jawab lepas ni. Satu dah jawab pada 29 Disember. Honestly saya rasa exam masa Degree dulu lebih kurang dengan yang sekarang ni. Kalau program lain saya tak pasti pula... tapi untuk program yang saya amik ni, macam tu la nampaknya.

Yeap. Next papers will be on 3rd and 6th January 2017. Lepas tu boleh dah holiday (I mean... cuti semester). Kalau dibandingkan dulu dan sekarang, dulu study baik-baik (haha), sekarang ni tak macam dulu lagi (hahaha). Yalah. Dulu full time, semangat pun bukan main lagi. Lepas tu fikir kalau result tak baik mesti susah nak cari kerja. Sekarang ni objektif tak sama macam dulu. I don't expect A for every subject. Apa yang saya dapat... itulah kemampuan saya. ^^ Plus... saya belajar sebab saya nak, juga nak mendalami lebih knowledge dalam bidang ni. Further more? Tunggu la dulu.

By the way, bulan Februari ni saya bakal meninggalkan pejabat lama saya dan akan move to a new office. Dalam masa yang sama tentu akan rindu kengkawan dan my staff, dan juga rasa gembira kerana diberi peluang yang berbeza. Ya. Lagi banyak cabaran dan harap hujung bulan Februari tu lepas la cuti. Kalau tak... sia-sia tiket penerbangan saya. Uhukkk... uhukkk... yeappp! Hopefully this time punya trip pun seronok macam sebelumnya. Only two of us. Me and my BFF. Backpackers.

Esok dah tahun 2017. -_- I just don't care.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!