Sabtu, 19 November 2016

Pemandangan Malam Bandaraya KK dari Bukit Kokol

Dua tiga hari ni bulan nampak besar di langit. Lepas fenomena supermoon pada 14hb November, sebenarnya malam berikutnya masih boleh tengok lagi rupa bulan yang besar... cuma ia bukan dalam fasa full moon lagi.

So after habis kerja, saya dan Hafiz bercadang nak pergi Bukit Kokol di Menggatal untuk ambil angin. Memandangkan tak begitu jauh dari rumah, jadi okaylah. Sebenarnya nak tengok bulan tapi cuaca tak berapa baik bulan pun ditutup awan.


Apa yang best... pemandangan KK City yang begitu indah. Diterangi cahaya lampu ♡♡♡ Tak selalu berpeluang tengok pemandangan begini kecuali mada naik kapal terbang flight sebelah malam. 

Maybe boleh plan ramai-ramai untuk stay satu malam di resort yang terletak di Bukit Kokol.

Inilah rupa bulan pada malam tu. Tak nampak sangat sebab ditutup awan.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!