Ahad, 16 Oktober 2016

Review : Syampu Audace

Kepada yang mengalami masalah rambut gugur, try shampoo Audace. Walaupun shampoo ni tak famos sangat jika dibandingkan dengan jenama lain, tapi memang betul la very effective.

Umur pun dah meningkat, rambut pun dah mula gugur. Alahaiii... walau tak banyak sangat tapi takut juga kalau berterusan. Jadi saya pun cuba shampoo ni. Sekarang dah masuk botol kedua saya gunakan. Ternyata shampoo ni berkesan. Bukanlah rambut tu tak gugur langsung, tetapi ianya berkurangan jika dibandingkan sebelum ini.

Shampoo ini dijual dalam harga RM24 sebotol (200ml). Ada juga satu jenis lagi iaitu Audace Strength. Shampoo ni bukan sahaja membuatkan rambut menjadi lembut, malah tak mengeluarkan bau yang pelik. 

Sebenarnya jenama audace ni ada mengeluarkan produk lain seperti hair tonic dan shampoo Audace Regan. Saya tak pernah try lagi produk tersebut, jadi tak boleh nak buat review lagi. 

Apa-apapun, for budget hair fall control shampoo yang bagus adalah Audace.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!