Ahad, 23 Oktober 2016

Study + Assignment T_T

Feeling meeehh...

Walau apapun terjadi, assignments kena siap juga sebelum due date. So dengan selambanya tadi me and my friend a.k.a my colleague pergi library. Rupanya masa cuti semester library hanya buka sampai jam 1PM sahaja (hari Sabtu). T_T Punyalah!!!

Ikhtihar tempat lain, Starbucks la jawabnya. Ada minuman + internet + cool drink + cozy place to stay. Apa lagi... buat assignment la. Nasib baik saya tak ada mid term, so... phew! However my friend ada mid term! (sebab dia tak sama program macam saya). Dari jam 3PM+ lebih tadi sampai la jam 6PM+... ada juga hasil. Walaupun ada lagi kena tambah, tapi okaylah dari tak buat langsung.

Actually kalau Isnin - Jumaat payah sikit nak cari masa untuk buat assignment. Yalah... pagi kerja sampai jam 0530PM. Lepas tu petang kena pergi kelas gym. Dah tu balik rumah penat. HaHaHa. Selasa Rabu Khamis pula.. kelas malam dari jam 0700PM-1000PM. Jadi masa yang paling relevant adalah hujung minggu. Yeay!

Maka kami berdua pun buatlah assignment dan mengulangkaji pelajaran dengan 'riang ria'nya. Alahaaiii lamanya tak rasa seperti student balik. 

Buat assignment sambil minum minuman terbaik boleh melegakan perasaan. Hahaha!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!