Sabtu, 8 Oktober 2016

Focus!

Dah masuk week four!! Study! Study! Study! Tak lama lagi nak exam bulan December ni. Cepatnya masa berlalu. Outstation pun dah kurang sikit sebab bos-bos juga prihatin dengan kekangan masa yang dialami. Cheewah!

Selain itu, kami telah bertekad untuk konsisten dengan aktiviti gym. Why so consistent? Semestinya untuk kesihatan (maklumlah macam-macam penyakit sekarang ni), nak bagi fit badan, sihat mental dan fizikal serta untuk body toning. 


Amik gambar satu dua keping okay la...

Oh..... by the way, aktiviti gym akan berlangsung on Monday, Wednesday and Friday sebelum kelas bermula. Lepas exercise adalah feeling yang paling best sebab senang nak tidur malam, rasa segar dan lebih sihat. Jom pergi gym ramai-ramai.
-
-
-
-
-
-


Lepas kelas biasanya akan turun jeti pergi memancing. Kalau ikan ada time tu kira best la. Tapi kalau tak ada nak buat macam mana juga. Angin sejuk dan bunyi ombak tu la yang sebenarnya best. Tenang fikiran duduk atas jeti ni. Boleh pancing ikan sambil baring-baring lagi. Tapi awas! Ada ular laut juga tau. Pernah sekali terbelit di pancing saya. Haha. Nasib baik lepas.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!