Rabu, 7 September 2016

Tiga Malam di Labuan

Okay.... malam paling last di Labuan untuk trip kali ni. Tiga malam dah berada di hotel yang sama... -_- Mestilah rumah juga yang paling best.

Hari ni sakit kaki sebab terlampau banyak bergerak. Walaupun dah guna kasut comfort pun masih tak dapat nak menampung kesakitan kaki ni. Nak pergi massage... tak tau kat mana yang buka waktu malam gini. Apa-apa pun, memang terbaiklah team urus setia. Bahagian kenderaan yang paling banyak kena urus tapi alhamdulillah semua bergerak lancar. Seronok kerja walaupun penat. 

Next meeting tak tau buat kat mana. Sandakan maybe? Kita tunggu dan lihat. Walaupun dah start sibuk dengan kelas nanti, InShaaAllah masih boleh menyertai trip masa akan datang. ^^ HoHoHooo.....!

By the way, esok dah nak balik. Kami naik feri dari Labuan - Menumbok sahaja (jimat kos + boleh tengok pemandangan). Berbanding naik kapal terbang... kadang-kadang fobia on the go juga. Lepas tu selalu delay flight + mahal kos. 

Okay. Nak tidur.

Sesi ramah mesra Pengerusi LPU dan students baharu UMSKAL

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!