Selasa, 16 Ogos 2016

Daftar Kad Starbucks dan Dapatkan Ganjaran ☆☆☆

Kepada yang selalu berkunjung ke mana-mana restoran Starbucks di Malaysia, jangan lupa dapatkan kad Starbucks dengan minimum activation berjumlah RM50 ke atas pembelian... dan yang paling penting, DAFTARKAN KAD STARBUCKS anda. 

Rugi tak daftar kerana ada banyak faedah yang boleh diperolehi seperti boleh tengok baki reload, tengok berapa banyak point dah dapat dan juga boleh reload card menerusi online.

Untuk daftarkan kad, anda boleh login ke website Starbucks Card. Untuk view via smartphone, anda boleh download aplikasi Starbucks card menerusi Google Play (bagi pengguna Android).

P/S - Setiap negara mempunyai kad Starbucks mereka sendiri. Untuk Starbucks Malaysia, penggunaan kad hanya sah di negara ini sahaja. 

My new Starbucks card :-) Sempena National Day

Setelah anda mendaftarkan kad, anda boleh tengok baki reload. Unfortunately, kalau via mobile version... dah try untuk reload tapi tak berjaya pula. Alternative way, gunakan desktop view. Done!

Setiap pembelian di Starbucks akan diberikan point. Kalau register kad, kita boleh tengok reward apa yang dapat. Selain itu, Starbucks akan memaklumkan setiap promosi mereka kepada kita menerusi emel.

Ini pula adalah via dekstop view.

Reload online menerusi M2U atau CIMB Clicks pun boleh.

Favorite hot beverage - Signature Hot Choc + cream

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!