Jumaat, 29 Julai 2016

Full Lips V.S Fake Full Lips (Selebriti Hollywood)

Full and sexy lips, memang menjadi idaman ramai wanita. Full lips ni ada banyak kelebihan. Tu yang ramai sangat nak bagi plump bibir la, nak bagi nampak tebal la apa la... Ada beberapa faktor yang menyebabkan wanita lebih menyukai bibir yang tebal.
  • Kelihatan lebih menarik berbanding bibir nipis. - Lihat sahaja orang yang buat duck face selfie. Semua nak bagi nampak bibir sexy.
  • Banyak ruang nak sapu gincu. 
  • Sexual attraction.
  • Senyuman nampak lebih menawan
  • Tak perlu dah nak suntik collagen

Tapi kalau bibir yang dah ter over botox atau buat plastic surgery... macam nampak pelik pula jadinya kan? Fake dan kadang-kala mengerikan. Buatlah tebal macam mana pun, tetap tak lawan yang original.

Selebriti Hollywood yang mempunyai bibir cantik dan attractive.  

Emily Browning

Angelina Jolie 

Adriana Lima

Lily Collins

Scarlett Johanson.

Anne Hathaway

Jessica Alba


-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Fake lips dan nampak lain macam. (tak nampak natural)

Sorry Kylie. I love your cosmetic product, walaupun delivery tak sampai ke Malaysia (kecewa tak dapat beli Lipkit By Kylie). Tapi bibir Kylie Jenner nampak semacam.... Macam... pelik....

Beautiful face. But something is not right with her lips.

Saya lebih suka Kylie yang dulu (kiri)

Evolusi Kylie Jenner

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!