Khamis, 28 Julai 2016

Dapatkan Snow - Selfie, Motion Sticker

Haaa..... siapa yang tak install lagi application Snow, boleh di muat turun secara percuma di Google Play (untuk pengguna Android).

Apa yang best mengenai application ini, banyak stickers yang kita boleh pilih untuk selfie. Kalau tengah boring, dapat juga hiburkan diri main application Snow. Kadang-kadang lawak juga tengok muka sendiri jadi macam-macam rupa. Ada rupa kucing la... panda la, jadi askar la.... banyak lagi. Best tau aplikasi Snow ni. Boleh buat account dan add friend lagi!

Yalah. Kerja tak boleh stress sangat juga. Nanti cepat tua. Hehe.... petang tadi dalam jam 5 lebih tu, otak dah penat. Lagipun hari ni ramai orang terlibat kursus. Saya pula terlibat untuk mengiring Tun. Lepas semua dah selesai, berkumpul kejap. Tiba-tiba teringat nak main aplikasi Snow. Ni la jadinya.

Greek 

Miaw

Deer

Police

Telur masak. Hahahaha

Rambut ditiup angin a.k.a meme

Dalam kereta nak hantar bos, sempat ber Snow. Hahahaha

Dapatkan Snow secara percuma! Tak rugi install aplikasi ni.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!