Khamis, 17 Mac 2016

'Desperate Ex Texting My Husband' - Not My Case

Whooooppss! Tak ada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang mati. Buka internet tiba-tiba muncul pula gambar-gambar ni. So buka punya buka...  makin banyak la pula muncul.

Share sikit. Kot ada yang dah kahwin tapi crazy ex girlfriend terhegeh-hegeh SMS husband orang. Boleh copy paste bagi gambar ni kat Miss Ex.

Tak ada wife yang suka. I mean... kalau ada hal penting, urusan bisnes atau lain-lain tu different story la. Lebih-lebih lagi kita yang ada kerjaya ni tentulah faham bebenor keadaan. Tapi setakat nak tanya khabar... buat apa... dah makan ke belum... oh man.... Dear Ex... you should get a life atau kahwinlah cepat-cepat supaya tak menganggu hidup orang lain. Yalah. Dulu masa couple tak jaga bagus-bagus. Nak curang bagai. Dah break up... tiba-tiba pula nak keep in touch balik.

Yang suami pun... jangan pula melayan sangat. HeHeHe... silap-silap melayang telefon tu kat tempat lain.

Of course saya berada di pihak isteri ^^ Peaceee!

Ni sesuai bagi kepada ex gf yang suka SMS husband orang lain tanpa memikirkan sensitiviti isteri dan anak-anak

Yang ni pula ex yang tak boleh tengok kebahagiaan orang lain

Yang ni ex gf yang tak suka kepada wife.

Yang ni yang tak boleh move on.

Macam-macam lagi la. 
Banyak lagi kat google tu. Best baca. 

P/S - Pesanan saya ni untuk yang dah ada anak isteri sahaja ek. Yang baru tahap couple tu lantak la sebab tak ada tanggungjawab lagi. Jangan nak melebih mengalahkan orang yang dah kahwin, sudaa... 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!