Khamis, 18 Februari 2016

Rest & Travel

Okay. Done for today!

Dah beberapa hari tak update blog. Hajat memang nak update tapi balik rumah dah malam, itu ini semua... dah ngantuk. Lepas tu tidur dan esoknya bangun awal. Travel sana sini lagi. Dah nak dekat seminggu macam ni non-stop. -_-

Bermula dari Isnin lepas kerja terus travel ke Sandakan by road. Sampai Sandakan saja dah jam 12 malam. Esok pagi, pergi meeting then sambung dari tengahari sampai petang pergi lawatan pertanian. Then terus fly ke KK. Esoknya jam 7AM dah gerak ke Keningau. Pun lawatan pertanian juga. Masuk ladang bagai... malam tu balik ke KK. Sampai rumah dah jam 10AM. Hari ni tadi pun bangun awal. Ada lawatan juga then urus itu ini, petang baru masuk office sambung buat kerja. Sampai rumah dah penat tapi sempat juga work out sekejap.

Memang nature kerja gini. Bila fikir balik best juga kerja gini. Travel sana sini. Yalah. Penat tu biasalah. Tapi yang penting pengalaman. Lagi banyak kali kita urus benda macam gini, lagi banyak pengalaman yang kita dapat. Lagi banyak cabaran, lagi kita rasa teruja nak buat kerja. ^^ Ok GTG!

Esok nak bangun awal. Jam 5.15AM dah gerak nak travel lagi.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!