Selasa, 24 November 2015

Review : Heaven & Earth Drink ♡♡♡

Minuman jenama Heaven & Earth (from F&N Coca Cola) ni antara yang terbest pernah saya rasa. Rasanya enak, menyegarkan dan tak manis sangat. HeHe. 
Ada banyak perisa yang available di seperti Lemon Tea, Jasmine Tea, Markisa dan Teh Bunga Kekwa etc...
Mini cafe pejabat kami pun memilih Heaven & Earth sebagai minuman yang must-have-inside-fridge dan biasanya.... minuman ni la yang paling laku antara semua. ^^ My colleauge yang sorang tu gila minum air ni. Satu hari kadang-kadang sampai dua tin. 
Saya pernah beli beberapa jenama lemon tea dan minta kawan-kawan saya pilih mana satu yang mereka nak minum. Jenama pertama yang dipilih... jeeenngg!! Tentulah Heaven & Earth! ♡♡♡
Saya suka Heaven & Earth Lemon Tea

Singapore famos blogger, Qiu Qiu pun suka Heaven & Earth

Beautiful Neelofa, duta Heaven & Earth Malaysia ♡_♡