Ahad, 8 November 2015

Review : Oishi Black Tea

Sebelum ni dah pernah post entry berkenaan minuman jenama Oishi. Klik sini untuk baca page yang terdahulu.

-
-
-
-
-
-

Oishi adalah my number one favorite tea kerana rasanya yang kurang manis, menyegarkan, boleh didapati dengan senang... dan yang paling best, packaging yang menarik (slim dan senang nak grab).

Kali ni saya minum Oishi Black Tea dan rasanya sedap seperti perisa lain. Rasa tak puas minum terutama semasa hari panas. Berbanding dengan jenama lain, saya lebih menyukai jenama Oishi. Ingat Oishi, ingat rasanya yang enak.

Hari ni makan terlalu banyak seafood. Udang, softshell crab, ikan dan kerang-kerangan. Lepas tu tekak pun teragak sesuatu yang lebih light dan menyegarkan. Jadi saya pilih Oishi. 
Jom try! ♡

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!