Ahad, 1 November 2015

Matahari Terbenam Dari Atas Awan

Masa pergi KL baru-baru ni syukur alhamdulillah sebab route tak berapa berawan. Tak macam worst case scenario masa saya pergi Johor. Rasanya tu antara yang terburuk. Keadaan teruk betul time tu.
Oleh kerana saya amik flight jam 4 petang, jadi berpeluang menyaksikan matahari terbenam dari atas awan. What a marvellous view! Waktu sunset adalah waktu yang paling indah. Tataplah keindahan ini sewaktu ia masih ada.

Sampai sahaja di Kuala Lumpur, straight to the point ke hotel. Kali ni saya tak amik gambar view KLCC. Sebabnya kan.... buka tingkap, no best view at all!!! Arrgghhh! Eventough kena upgrade ke premier room.

Oh ya! Siapa yang ke KL, jangan lupa singgah ke Mitsui Outlet Park, KLIA, Sepang. Banyak barangan berjenama yang dijual dengan harga lebih murah berbanding butik. Outlet Mitsui ada satu sahaja kat Malaysia setakat ni dan ia sebenarnya based di Jepun. Selain itu, banyak barangan Made in Japan yang dijual di sana juga. + many choices of Japanase restaurants.

The view

Route waktu tu. Less awan..phew!
-
-
-
-
-
-
-
-
-


Share sikit foto bersama YB Menteri Pendidikan. 

View dari Golden Lounge. Hujan 

Mitsui Outlet Park, KLIA, Sepang

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!