Selasa, 3 November 2015

Aiken Cracked Heel Cream the Best

Kepada yang mengalami tumit kaki pecah, anda disyorkan untuk menggunakan krim Aiken. Kenapa Aiken? Kerana result penggunaannya boleh dilihat dalam masa terdekat, no fragrance added, dijual dengan harga berpatutan, boleh diperolehi di farmasi dan di kedai-kedai terpilih. 

Krim kaki ini available dalam beberapa saiz. Yang saya beli ni adalah saiz yang paling kecil but enough for me la. Senang nak simpan juga.

Before ni ada beli produk yang lain but the result cam tak best pula. Lambat baik. Harga pun mahal sedikit berbanding Aiken. Penggunaan krim ni tertakluk kepada tahap masalah yang anda alami. But sure krim ini boleh merawat masalah tersebut. Untuk result yang lebih cepat, gunakan dua kali sehari.... pagi dan malam sebelum tidur. 

Escpecially yang tidur dalam aircond akan menyebabkan kulit kering. Setelah menyapu krim Aiken, sarungkan stoking untuk menyenangkan anda bergerak ke sana kemari (kalau tak akan rasa sedikit berminyak). 

Selain itu untuk mengurangkan masalah tumit pecah, boleh gunakan kasut yang lebih comfort dan kurang tinggi. Sapukan losyen pelembap, sekali sekala soak kaki dalam air suam dan rajin menggunakan pumice stone. ^^ 

Selamat mencuba!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!