Rabu, 21 Oktober 2015

Jom Try AR Effect

Dah try AR effect (Augmented Reality)? Kalau anda ada Sony Xperia Z, tentu anda ada AR Effect.

AR effect ni special dan memang dah tersedia dalam smartphone anda. Nakkan lebih banyak effect? Anda boleh download menerusi Google Play. Ada yang free dan ada yang berbayar.

Tengah boring duduk santai tak ada apa nak buat tu, boleh main dengan AR effect. Apa ada dengan effect ni? Anda buka saja kamera anda, nak kamera depan pun boleh... belakang pun boleh. Then sentuh button AR effect. Tentunya pelbagai animasi keluar dalam skrin gambar anda. Anda juga boleh buat dalam bentuk video. Lagi best.

Suka sangat guna AR effect ni!

Jom kita tengok gambar AR effect saya. Hahaha.

Tengah marah... Grrr...

Torchman

Hahaha!
Falling in love ♡
Mumia

Serigala. Woffff

Konon nak jadi Harry Potter

Bunny

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!