Khamis, 13 Ogos 2015

8 Orang Gadis Paling Comel Seperti Patung Barbie

Ini adalah lapan orang gadis cute seperti patung barbie yang saya ketahui. Siapa yang tak suka tengok, kan?? ^^ Of course mekap dan photoshop begitu membantu, tapi pastinya mereka juga cantik secara semulajadi. Sebab tu boleh hasilkan foto yang menarik. 

Walaubagaimanapun gambar-gambar mereka sememangnya kawaii ♡♡♡

Viki Chen, China.
Gadis ini sebenarnya adalah cikgu yang mengajar di sebuah sekolah di China. Kalaulah semua cikgu begini, tentunya budak-budak tak nak ponteng sekolah lagi.^^♡
Wang Jia Yun, China.
Ini adalah favorite saya setakat ni. Juga dikenali sebagai Renee Yun dan pernah mencapai carian paling hits dalam Internet di negara Korea.
Dakota Rose, Amerika Syarikat. Sememangnya gadis seperti barbie doll amat digemari dan menarik untuk dilihat. Dakota Rose begitu popular di Jepun dan telah menjadi model untuk produk Candy Doll dan Etude House ^^

NekoNyapii, Germany. 
A very adorable girl. Juga dikenali sebagai Lisa Ring. Gadis ini mempunyai banyak video tentang cara menghias diri dan boleh didapati di YouTube. 
King Boo, China. She is a model dan mempunyai begitu ramai pengikut di Facebook. Ya! King Boo sangat cute ♡

Ru_Na_Moon, Malaysia.
Hye! Gadis Malaysia juga ramai yang cute. Salah satunya ialah Ru Na Moon. Gadis cantik dengan tudung. ♡

Asyalliee, Malaysia. 
Ada sorang lagi gadis comel seperti patung. Mempunyai ramai followers di dalam Instagram and she deserves it! She is totally kawaii.


Venus Angelic, Switzerland.
Gadis ini pernah muncul di kaca televisyen beberapa kali dan obses dengan kehidupan seperti patung. Comel. Tak perlu banyak mekap pun dah cantik.
source

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!