Isnin, 11 Mei 2015

Rawatan untuk Ekzema

Ekzema a.k.a dermatitis adalah kondisi kulit yang kering dan gatal, biasanya terjadi kepada bayi. Sakit ini menyerang di semua area tubuh badan, terutamanya muka.

Anak buah saya pernah menghidap sakit ini. Keadaannya begitu teruk sehingga rumah perlu sentiasa dipasang penghawa dingin untuk mengelakkan panas dan berpeluh. Bukan sahaja bil elektrik melambung tinggi, malah merisaukan keadaan seluruh ahli keluarga.

Dah try bawa ke pakar sebanyak tiga kali, tetapi keadaanya makin bertambah teruk. Kos pula begitu mahal sehingga mencecah ribuan ringgit. 

Kawan kepada kakak ipar saya recommend satu produk yang dapat merawat ekzema dengan cepat. Nama produk itu ialah TCM Recipe, ubat herba traditional yang boleh merawat sakit kulit. Salah satunya ialah ekzema. 

Harga ubat ini ialah RM367 (30g) dan RM197 (15g). Cukup berbaloi dengan kesan pemulihan yang begitu cepat! Setelah dua hari menggunakan TCM Recipe, kudis menjadi kering dan luka semakin menghilang.

TCM Recipe ini hanya dikeluarkan sebanyak 660 unit setiap bulan kerana ia adalah produk handmade. Syarikat juga hanya akan menerima tempahan sebanyak 22 unit dalam sehari. 

Ini adalah keadaan anak buah saya:

Gambar kiri : Keadaan ekzema yang amat teruk. Bukan sahaja di muka malah seluruh badan
Gambar kanan : Seminggu selepas menggunakan TCM Recipe

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!