Sabtu, 9 Mei 2015

Bad Behaviour : Diktator

Only criminals and bloodsuckers reward bad behaviour. -Ted Nugents -
-
-
-
-
-
-
Pheww!! Baru selesai dinner dengan delegasi wakil Tan Sri. Berapa banyak dinner dalam sebulan saya kena urus dan attend pun tak kira dah...  -_- However... this new place is awesome and those hybrid Groupers.... thumbs up banyak-banyak.


Oh ya! Kenapa tiba-tiba ada quote dari Ted Nugents? Kerana something happen hari ni -_- maiiiihhhh.... Itulah.... dah lenyap dari zon, tiba-tiba datang balik dan mungkin orangnya terasa diri like a boss. Inilah ni!
-
-
-
-
-
Actually saja buat gempak. Sebenarnya nak cerita kekangan yang harus ditempuhi dalam mengatur segala urusan particularly yang melibatkan protokol. The best tips... sentiasa tunjukkan sikap positif, buat dengan teliti tetapi cepat, ada pembahagian tugas dan please don't be a DIKTATOR.


Haiyoooo.... very bad situation kalau terjumpa orang begini. Benda yang senang pun jadi susah. Yalah. Kita dah biasa buat kerja protokol. So just count on us la kan?. :-) Phew! Kena banyak bersabar.

Tapi kan, yang bestnya bila dah selesai tugas.... semua ketensionan terpadam begitu saja. Puff! Hilang.

That is the nature of work. Cam gini : __________ - -_ - _--- __-_______ erk, boleh faham ke?

Okay, good night! | 1.00AM

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!