Rabu, 22 April 2015

Hope Hope Hope

Hati berkecai sebab tak jadi join ke.... (rujuk gambar di bawah)....

source Wikipedia

.... kerana faktor-faktor tertentu yang tak dapat dielakkan. Anggap sahajalah tak ada rezeki. Dulu pun pernah juga jadi macam ni. Tahun 2007. Bayangkan esok dah nak terbang, tiba-tiba Bukit Aman call daddy dan kata cuti kena tarik balik disebabkan berlakunya demonstrasi Hindraf. Takut Sabah pun ada buat demonstrasi juga. Uhuhuhu....... gila tak sedih masa tu?! Tak apa la..... tak apa.... T_T Huuuuu..... tak bestnya. Sampai sekarang rasa tak best.

By the way.... still hoping for another miracle. Chheewwaah! Mudah-mudahan la jadi ke....

 Source Wikipedia (In Shaa Allah pada bulan Mei)

Source Wikipedia (In Shaa Allah pada bulan September)

Tapi kalau tak jadi pun.... tak apalah.... Tak ada rezeki. Tahun depan boleh cuba lagi. HeHeHe...

Apa-apa pun yang pastinya.... saya akan ke....



Dan beberapa tempat lagi.^^

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!