Jumaat, 10 April 2015

Happy Birthday Bos!

Happy birthday to our ex boss! Celebrate di Tony Roma's, Pavillion, Kuala Lumpur. Oh yeaaaahhh! Kali ni makan Western food. Yang hadir di birthday bash termasuk my colleagues dan Prof. Keseronokan ditambah lagi dengan pemberian hadiah berbentuk sarung beg golf....oleh Prof. (Kami tukang tepuk tangan saja. Hahaha).

Setelah puas makan, terus direct tengok wayang Fast & Furious. Aiyoooo ramainya orang. Gold Class pun selling fast. D-Box penuh! Yang kelas biasa saja ada okay sikit. Dan kami pun dengan selambanya pilih tiket paling murah. HeHeHe.

Wayang best tapi dah nak last tu saya ngantuk gila. Kejap bangun, kejap lelap. Kejap bangun balik. Haissshh!! Mungkin wayang terlalu lama kot.... Dah habis tengok, wayang tu masih terngiang-ngiang di kepala masing-masing. Prof kata kalau dia kurus, boleh jadi macam Van Diesel. Tapi memandangkan perut tu ada one pack saja, jadi Bas Diesel la. Hahaha.

Okay! Happy birthday again!

Pemandangan dari Concorde KL

Saya order salmon


Mereka order lamb ribs

HB!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!