Ahad, 8 Mac 2015

BBQ Staf Canselori di ODEC

Aktiviti riadah bersama staf ni perlu! Cukuplah buat sebulan sekali... berkumpul bersama dan bersuka ria. Tak perlu buat di tempat mahal pun tak apa. Yang penting, enjoy!

Jadi kali ni buat BBQ di ODEC. Dengan sunsetnya yang sangat cantik, ditambah lagi dengan ayam, ikan, sotong, terung dan jagung panggang... fuh! Memang superb. Selain itu ada juga ambuyat (sagu yang dibancuh dengan air panas dan dimakan bersama kuah).

Terima kasih kepada staf yang sudi hadir dan bersama-sama menjayakan acara BBQ. Tak lupa juga kepada kepada Prof dan boss yang sudi meluangkan masa bersama kami semua. ^^

Lain kali ingat nak buat lagi tapi dengan peralatan yang lebih lengkap pula. ^^ ♡

Picnic!

Ambuyat

Chef cook

Jagung manis dan ayam panggang

Terung sedap kalau dipanggang

Aiyooo.... silau

Semua ni chef dan assistant chef

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!