Selasa, 10 Februari 2015

Trip to Ho Chi Minh - Part 4

Untuk part 4 ni just nak tunjuk gambar-gambar saja sebab hari tu dah janji nak upload kan?. Yang ni amik guna digital camera Canon Powershot S120. ^^. Yeah!! Jom tengok!


Sebelum tu nak promote dulu. Kepada yang rasa tak nak bawa camera DSLR, boleh try guna camera ini. Compact, mudah dibawa, boleh zoom sehingga 5x, gambar super terang walau dalam gelap, sharp, mudah digunakan, touch screen, boleh amik star trails, ada banyak function, ada wifi.... pendek kata, saya sukakan kamera ini! Price RM1200+

-
-
-
-
-
-
-
-
-

 Bandar Ho Chi Minh dari atas

 Pasar malam

Post office

Yeah!


 Dalam bas bersama Hazwani

 Ni adalah rumah orang + tempat jual kain murah dan cantik


 Mekong river

 Bergambar dengan honey bee di Bee Island

Gula-gula kelapa

Persembahan nyanyian

 Beratur naik sampan

 LaLaLa

 Keadaan jalanraya di Ho Chi Minh city. Kengkadang tak nampak garisan putih

 Taka Plaza


 Jom makan

Nak balik dah

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!