Selasa, 23 Disember 2014

Review : Moisture Boost Lipcolor Balm dari Silky Girl

Hari tu tengok barangan mekap di Watsons dan berkenan sangat ngan produk terbaharu Silky Girl, Moisture Boost Lipcolor. Sebenarnya dah beberapa kali nak beli tapi mesti color yang saya nak tu sold out. Plus.... yang lain-lain pun banyak yang dah habis juga. 

Kali ni ada atau tak color tu... tetap nak beli juga! Amik color lain pun jadi la. Yang saya gunakan sekarang adalah warna Poppy...:-) Sebenarnya dijual dalam enam shades.

Lipcolor crayon style ini mudah digunakan, sangat lembut, mempunyai warna-warna yang menarik dan yang paling best hanya dijual dengan harga RM18.90 sahaja. Bibir saya jenis yang sensitif tapi setakat ni tak bermasalah menggunakan produk ini.

Warna Poppy

Sebelum & Selepas

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!