Khamis, 9 Oktober 2014

Wink Wink Wink!

Browse folder gambar dalam handphone, cam best pula tengok gambar kami berdua (sebelum dan semasa Hari Raya). Kenapa best? Sebab time ni nampak kurus lagi berbanding sekarang yang asyik makan sahaja. Hahaha XD

Apa tidak... pagi-pagi pergi breakfast. Tengahari makan. Malam... balik rumah mesti nak masak. Macam tu la... -_- Yang lagi best kalau ada event, confirm makan la. Tak apa la.

Saya kongsikan sedikit gambar....

Bingkai ni nampak kecil dalam ni tapi sebenarnya ia besar! Tak gantung lagi kat dinding. Tunggu masuk rumah baharu, baru la saya gantung. 

Ni gambar masa beraya di Penang. Terus majlis doa selamat di sana. 

Ni raya pertama di rumah :-)

On the way nak ke Penang. Dalam flight. (Muka ngantuk sebab flight delay ooooo -_-)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!