Sabtu, 6 September 2014

What to Do.....

Kalau tak balik rumah terus, mesti akan lepak sebentar di mana-mana kedai makan. Kali ni makan di Pancake House di Karamunsing Complex. Cawangan Pancake House juga ada di 1Borneo. Jangan lupa rasa beef tapa! Rasanya yang sungguh enak dan berbau wangi. ^o^

Cakap pasal makan, sekarang terasa cam gemuk pula. Hahaha! Apa tidak. Asyik makan... makan... makan. Office pun dah jadi macam kantin. Macam-macam ada. Haiyoooo..... tak boleh jadi ni.
By the way.... In Shaa Allah kalau tak ada apa-apa halangan nanti akan berpindah ke rumah baharu. :-) Dalam kepala otak dah fikir macam mana nak buat decoration. Perabot pun dah survey mana dapat harga yang berpatutan. Both of us sangat excited nak berpindah. Yeah!!

Bulan September ni agak busy sedikit. Mungkin tak dapat nak pindah dulu dalam masa terdekat. Yalah. This 20th ada Lupus Awareness Day. The following day or perhaps malam 20th saya kena bergerak ke Sandakan.... until 23rd. 29th sampai 1st October ada lawatan bersama Astro Kasih pula. Belum campur lagi dengan office works dan meeting dalaman. Huhu. However. Hafiz pun dah start busy balik sebab budak baharu dah masuk. Today pun dia kerja. 12th until 14th outstation... begitulah lumrah orang bekerja. :-)

Yeap. Baru siap renew color kuku menggunakan henna. Ntahlah. Memang suka pakai henna dari zaman belajar dulu. Sekarang ada henna dalam tube. Inai Rani. Dulu time belajar, kena bancuh serbuk inai India tu... then carefully kena pasang di kuku. Saya guna cotton bud supaya inai tak comot. Kalau tak nak guna warna orange, saya guna serbuk inai warna hitam. Sekarang orang guna inai tak kira bujang atau dah kahwin. Yang dulu tak pakai inai... sekarang dah pakai inai. Yalah. Dah jadi trend atau mungkin sahaja influnce dari orang lain. 

Santai di Pancake House


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!