Isnin, 28 Julai 2014

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2014 ♥

Dengan ini saya mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada kaum muslimin dan muslimat di seluruh dunia dan Malaysia khususnya. Sentiasa ceria di pagi lebaran dan semoga perjalanan ke kampung halaman masing-masing dalam keadaan baik. Kepada yang lain, selamat bercuti! ♥

Jangan makan terlalu banyak. Nanti badan naik balik. Hehe.

Okaylah. Tahun ni dapat buat kuih raya sebanyak dua jenis sahaja iaitu biskut cerelec dan biskut cornflakes. Tak tercapai KPI. Walaubagaimanapun, hari ini ada open house untuk family. Menu adalah daging kismis, ayam kari, acar timun, pajeri nenas, ikan bilis sambal dan ayam goreng special. :-)

Buat pertama kali dapat beraya bersama suami tercinta di samping keluarga tersayang. Esok akan fly ke Penang... mudah-mudahan semuanya berjalan dengan lancar. Walaupun dah tua tapi angpow still dapat lagi. Thank you kepada Prof dan my boss. Semoga rezeki kalian bertambah murah.

Raya pertama ni pakai baju warna light purple. Ramai pula kengkawan lain yang pakai baju purple juga. Huhu. ^^ Walaupun tak semua ahli keluarga ada, gambar family tetap amik punyalah.

Thank you kepada yang wish ngan kami. Sekali lagi Selamat Hari Raya Aidilfitri. Di sini saya ingin menyusun sepuluh hari memohon kemaafan sekiranya ada salah dan silap. Maaf zahir dan batin. ^^

Assalamualaikum.

Yna & Hafiz

Me & Adek

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Biskut cerelec

Biskut cornflakes

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!