Sabtu, 26 Julai 2014

Hari-Hari Terakhir Ramadhan Tahun 2014 / 1435H

Memang setiap tahun benda yang sama. Nak dekat raya office lengang semacam. Staff pun semangat dah nak beraya. Huhu. Tapi tahun ni saya tak balik lambat macam selalu. Kena balik on time sebab di rumah kena masak lagi untuk berbuka. Nak cuci baju, iron baju bagai lagi. ^^

Bila pulang saja, traffic jam la pula. Mana lagi orang nak pergi shopping, balik kampung dan juga roadblock. Syukur juga sempat masak untuk makan malam. :-)

Selain itu, saya tengok Instagram dan Facebook.... kengkawan pun ramai post status balik kampung. Ada yang post gambar tiket nak balik raya atau check-in tempat. Saya pun akan beraya di Penang tahun ni. Heheh... memang favorite tempat saya sebab banyak makanan best.

Nampaknya target nak buat lima jenis kuih rasanyantak tercapai kot. Sebab baru buat dua jenis! Aiyo. Bulan Ramadhan ni agak sibuk juga dengan kerja. Sampai rumah banyak benda lagi nak buat. Jadi lari sikit la KPI. Hohohooo....!

Salon pun ramai orang. Teruskan jugalah niat nak pergi setting rambut. Kira nak buat di KK tapi jalan jem gila... jadi baik buat di Papar. Kebetulan balik ke rumah family Hafiz juga. Tu pun tetap ramai orang. Apatah lagi di KK.

Okaylah. Nah! Suasana office nak dekat raya.

Parking yang kosong. Biasanya penuh

Office yang dihiasi lampu lip lap

Dapat kad raya, tak sah kalau tak gantung

My bilik. A.k.a new room lagi. Hihihi

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!