Khamis, 10 Julai 2014

Gonna Miss My Old Office Yet I Love This New Place

Secara officially kami bertiga dah berpindah ke tempat baharu. Walaupun tak jauh dari office lama, kenangan semasa kat sana tak dapat dilupakan. Rutin masih macam biasa lagi. Cuma yang berbeza adalah pemandangan. Tak ada dah view laut yang indah. Tapi ditukarkan dengan pemandangan darat yang juga cantik. 

Oleh yang sedemikian, pemandangan baharu termasuk boleh tengok Blok Utara. Ada juga kawan-kawan yang berada di sebelah sana. Kononnya boleh menjenguk sambil bercerita dari tingkap ke tingkap macam la tak ada telefon. Lepas ni agaknya nak pasang tin kosong bertali kot. Hahah. Selain itu, dapat tengok juga keta lalu lalang. Heh..


View yang paling nice dari bilik saya adalah boleh tengok Dewan Canselor dan pemandangan di sebelah sana. Boleh tengok jalan keluar juga. Kadang-kadang pandai traffic jam. Senang sikit nak agak kalau tengok dari sini. ^^

Jadi... say tak lagi bersama-sama Herman dan Syahrul. Mereka berada di bilik sebelah. Jadi dah susun sedikit barang-barang. Tapi sebenarnya saya tak banyak harta benda pun. Tak penat sangat mengemas la. :-)

Saya ada map yang besar. ^^ Yeah!!

3 ulasan:

  1. Aii...lain tempat kerja da akak ? mcm best jga tmpt baru tu kak ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama saja. Turun d tingkat bawah saja. Huhuh... Hari tu tingkat 6. Turun p tingkat 5 :b

      Padam
  2. ohh...ingatkan tukar tempat kerja...so kerja pun lain juga...hehe

    BalasPadam

Terima kasih!