Isnin, 14 Julai 2014

Buka Puasa di Windbell Seafood Restaurant

Sempena menyambut Ramadhan ni.... tak salah kalau nak tukar angin nak berbuka kat luar. Banyak restoran dan hotel menyajikan makanan yang enak. Kali ni kami berdua pilih untuk makan di Windbell Seafood Restaurant yang terletak di Tanjung Aru. Harga ialah RM38+ seorang. Restoran ini menyajikan makanan steamboat.

Ada pelbagai hidangan yang disediakan dan semuanya nampak menyelerakan. Daripada nasi goreng, seafood, sayur-sayuran dan dessert. Sempena di bulan puasa ini, minuman sirap bandung juga dihidangkan kepada pelanggan dan yang bestnya sirap tu sentiasa kena refill.

Kalau nak makan kat Windbell waktu bulan Ramadhan ni... better buat booking terlebih dahulu sebab ramai sangat orang makan kat sini. Takut nanti tak ada tempat pula. ^^ Saya suka restoran Windbell bukan sahaja kerana harganya yang berpatutan, tetapi juga kerana servis yang baik, cepat dan boleh pilih menu yang pelbagai. 

Saya dah pernah promote restoran ini di link saya yang terdahulu. Silakan. Link saya sebelum ini.




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!