Rabu, 11 Jun 2014

Story Story Dulu

Stop jahit manik. Nak baring.

Birthday saya 26 September. Zira 27 September sama ngan adek saya. Birthday Hafiz 13 Jun, birthday Razit pula 14 Jun. Hehehe. Kebetulan kot.

Baru-baru ni kurang update blog. Maklumlah. Banyak preparation kena buat. Tapi bagus juga dari tak update langsung (menyedapkan hati sendiri). Syukur alhamdulillah. Banyak perkara yang dah selesai. Lega rasa hati. Tinggal nak polish sikit saja. Grand total... ka ching!! $$$ Tak nak sebut.

Jadi pada 13 Jun ini akan lebih meriah kerana saya dah belikan Hafiz sesuatu yang special. Ngehehe. Sebenarnya ada belikan dua macam barangan tapi satu dah digunakan untuk tujuan lain. Jadi tinggal satu la untuk birthday. Ada birthday, ada kek. Masih fikir nak kek perisa apa. Kek Baskin & Robins tu nampak cantik dan sedap pula.

Actually siang tadi kami mencari kerongsang bulan bintang. Tapi susah betul nak dapat. Sebelum tu dah cari kat kedai TAMMA di KK Plaza tapi tak ada. Then pergi ke TAMMA Wisma Muis pun tak ada. Jalan punya jalan sekitar sana. jumpa pula di kedai lain! Tu pun tinggal dua set. Satu warna gold, satu lagi warna silver.

Oh ya. Actually dah hilang berat sedikit. Mula-mula tak perasan tapi bila pakai jeans dah longgar sikit. Then try dress pun dah longgar. Bagus jugalah tapi pas ni mungkin akan jadi lebih kurus sebab nak dekat bulan puasa. Seronok juga jadi kurus ni. Baju semua muat. Tapi kalau nak yang perfect body, kena berisi sikit barulah cantik. Betul tak? Hih.

My friend dah pulang from Paris. Dan dia belikan saya ole-ole. Keychain Paris! Yeaahhh! Seronok tengok orang berjalan-jalan. Siapa tak nak ke Paris kan? 

Betul-betul tak sedar umur dah makin meningkat. Tak lama lagi akan masuk three series dah. Aiyah! Kalau dulu sweet sixteen. Sekarang tak tau dah nak sweet apa benda lagi. Dah tua dah. -_- By the way still mengaku 26 tahun sebab belum birthday lagi. Hohoho! ^o^

Roti planta

Seafood (seafood???!!!) Spring Roll

Tak habis-habis gambar blur!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!