Sabtu, 21 Jun 2014

O'Briens Irish Sandwich Cafe di KKIA1

Kalau rasa nak makan sandwich sedap leh makan kat O'Briens. Di Kota Kinabalu boleh cari di Lapangan Terbang Antarabangsa Kota Kinabalu Terminal 1. Ada bermacam jenis sandwich yang available... atau nak resepi sendiri pun boleh juga. Dibuat fresh untuk anda.

Saya tak ingat apa jenis sandwich saya pilih ni tapi antara yang terHOT di O'Briens. Harga RM18. Rasa berbeza dengan sandwich biasa kerana keju yang digunakan adalah special. Bila makan then cair di mulut... wah! Memang best. Makan masa roti tengah panas sangat sedap... dah sejuk pun tetap sedap juga. Selain sandwich, ada juga jual cold atau hot drinks, burger dan lain-lain.

Tak rugi try tau!


Best!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!