Sabtu, 21 Jun 2014

Holi... Holi... Holiday!

Sebelum start bekerja mesti ada holidaynya dulu. Hehehe.... kali ni amik cuti agak lama juga So boleh rehat sepuas-puasnya ^^

Memandangkan saya dan Hafiz sama-sama suka pantai, so kami memilih untuk berholiday di tempat yang ada pantai. A vey nice place to visit, betul-betul menenangkan jiwa. Tempat yang indah, mesra alam dan yang paling best.... boleh makan seafood ♡. Hihi... jadi kami dah ready tentatif perjalanan. :-)

Saya makan dua ekor udang kara dengan harga percuma. Aiyo!! Tak kisah jerawat naik, udang kara tetap udang kara. Siapa tak suka, kan? Rasanya hari-hari makan seafood. Then shopping bermacam benda. Bahagia hidup. Dapat angpow banyak boleh shopping lebih. Lain-lain simpan dalam bank. Ngehehehe.

So I think this place is very nice compared to tempat-tempat yang sibuk. The sound of wave, burung, alam semulajadi yang hijau.... less people, less polution. Beautiful creation of Allah S.W.T. Then.... sunset yang cantik lagi.... makanan yang enak.... thumbs up! ♡

Tak lama lagi dah nak masuk kerja dah. :-) Rindu ngan kawan-kawan. Rindu nak bergurau-gurau. Ramai lagi yang tak sempat datang hari tu nak bagi hadiah. Ok thanks!! Nak jadi busy balik. 

Status pun dah tukar daaaa.... Cik to Puan. Tak kisah. ^^

Till then.

Soft coral

Air laut surut
Matahari terbenam



Makan lobster banyak menyebabkan muka naik jerawat! Tapi tetap nak makan!!!


Resort yang best

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!