Rabu, 28 Mei 2014

Kira Punya Kira Itu Hari Sudah Mari....

Tengok countdown.... Cepatnya masa berlalu! Macam dalam mimpi pun ada.

Ramai yang tanya saya sama ada perasaan nervous tu dah muncul or belum. Tak kurang juga kepada yang mengucapkan tahniah. Ngeeee... thank you!! Yang paling best, ramai yang terkejut tiba-tiba saya hantar kad jemputan. :-))) Plan kami berjaya juga akhirnya. /-) Heee.... baguslah. Mission accomplished. (Pembaca blog dikecualikan).

Dah aturkan semua benda. Syukur alhamdulillah setakat ni berjalan lancar. Thanks to my mum sebab tolong saya banyak benda, and also to Hafiz and family. :-) And of course to my brothers, sisters and my friends yang tolong saya juga.

Both of us maybe bukan seperti couple yang lain. Ntah. Dah nak berlangsung majlis pun still fikir pasal kerja lagi. Kengkadang geram juga. Grrrrr! Other people are so excited for us especially Prof. Dah fikir nak nyanyi lagu apa...... My colleagues yang dua orang tu pun sama juga. By the way, thanks to Tun and Toh Puan for the gift! /-)

Saya amik cuti dua hari sebelum majlis. Boleh dikira lewat jugalah. Kengkawan pun dah tanya kenapa tak cuti lagi. Nak cuti tapi takut ada yang tak settle lagi di pejabat. Nak bagitau, lepas majlis tu ada la saya amik cuti beberapa hari. Suddenly big bos nak datang pula waktu tu. Baru SMS saya tadi tengahari. LaLaLa....

........ . . . .

Same goes to Hafiz. Nak rehat la... tak nak fikir dah pasal kerja la... tapi badan still gerak buat banyak kerja juga.. Nah! Konspirasi betullah Hafiz ni. Tapi walau sesibuk mana pun, kami dah arranged segala-galanya dengan baik sekali. :-) Lumrah orang bekerja. Saya pasti semua orang pun mengalami benda yang sama.
-
-
-
-
-
-
-
-

:-)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!