Selasa, 1 April 2014

Table No 1, Tanjung Aru - Romantik!

Tengah tunggu Vice Chancellor dan Executive Director dari University National of Timor Leste di airport....
-
-
-
-
-
Kalau hajat nak makan tempat romantik ala-ala Inggeris, ada satu tempat best iaitu di Table No.1 Tanjung Aru. Tempat ni sangat cantik, siap ada bunga-bungaan. Dan yang best bunga-bunga tu semua adalah fresh flowers.

Kebetulan petang tu tak tau dah nak makan di mana. Hafiz ajak ke sana sebab saya tak pernah makan sana lagi. Menu juga ada pelbagai jenis, di samping mendapat layanan yang mesra oleh pekerja di sana. Tapi yalah.... mana-mana restoran pun nasi goreng jugalah yang paling best. Walhal ada banyak lagi pilihan terutama Western food. 

Suka betul saya tengok restoran ni sebab nampak romantik. Terus rasa nak hias rumah sendiri nanti macam begini. 

Tak rugi datang ke restoran ni. Jom! Nak tahu info lebih lanjut mengenai restoran ini, sila layari Facebook Table No. 1

Cover buku menu Table No.1

Fresh flowers

Romantik!



Nasi goreng

Lemonade

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!